top of page
Eigenaresse MPM Beauty

OVER ONS

MPM BEAUTY
Een heerlijke ontspannende voetmassage
Mooie met gellak gelakte nagels
Het aanbrengen van make-up
PAULA VANDERLOOVEN
Eigenaresse MPM Beauty

In 2011 heeft Paula Vanderlooven (de eigenaresse) de opleiding Pedicure succesvol afgerond. Dit vond ze echter zo interessant dat ze alle andere benodigde opleidingen ging volgen om als schoonheidsspecialiste te werken. Na 8 jaar met passie in de zorg gewerkt te hebben wou ze graag haar eigen onderneming starten. Het idee om een schoonheidssalon in Terneuzen te starten was er dan ook snel nadat ze de benodigde opleidingen had afgerond. Kort daarna, op 1 maart 2012 was de opening van MPM Beauty. Met volle trots werd het schoonheidssalon getoond aan iedereen die geïnteresseerd was.

Nu ruim 6 jaar verder is MPM Beauty een succesvol schoonheidssalon gevestigd in Terneuzen. Wij zijn gegroeid tot een schoonheidssalon met een ruim assortiment aan behandelingen denk hierbij aan pedicure, massages, gelaatsbehandelingen, harsen, make-up en nog veel meer! Bij iedere behandeling staat service, hygiëne en kwaliteit absoluut op de eerste plaats. 

Bij MPM Beauty verlaat iedereen de salon met een tevreden en ontspannen gevoel!

Paula Vanderlooven is de eigenaresse van MPM Beauty. Na ruim 8 jaar met passie in de zorg gewerkt te hebben was ze op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die uitdaging kon Paula vinden in omscholing en het starten van een nieuwe onderneming. Dit is dan ook wat ze heeft gedaan. Ze is begonnen met de opleiding Pedicure. Deze vond ze echter zo interessant dat ze alle andere benodigde opleidingen voor het beroep schoonheidsspecialiste kort daarna is gaan volgen. 

Op het gebied van mode, behandelingen en technieken verandert er ontzettend veel in de loop der jaren. Dit houd ik bij door diverse bijscholingen, workshops, lezingen en beurzen te bezoeken. Hierdoor blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen waardoor ik mijn klanten optimaal kan bedienen.

bottom of page