top of page

SECRETARESSEDAG 2018

Op 25 april 2018 is het weer zover. De Secretaressedag van 2018, dit is een dag waarbij u de mogelijkheid krijgt om uw medewerkers extra in het zonnetje te zetten. 

Wij van MPM Beauty willen u graag helpen met het geven van een heerlijk en ontspannend cadeau. Tegenwoordig wordt er hard gewerkt door de medewerkers, ze krijgen te maken met tijdsdruk, deadlines en verschillende verantwoordelijke taken. Daarom is juist een schoonheidsbehandeling het ultieme cadeau voor uw secretaresse. Een behandeling bij ons boeken is ontzettend eenvoudig. Volg onderstaand stappenplan en uw cadeau voor de Secretaressedag is geregeld!

STAP 1 - KIES UW BEHANDELING

Bij MPM Beauty hebben we een ruim aanbod aan diverse schoonheidsbehandelingen. Wij snappen dat het lastig kan zijn om hier uit te kiezen. Daarom hebben we voor u al een selectie gemaakt van de meeste geboekte behandelingen van de voorgaande jaren. Let op, onderstaande prijzen zijn exclusief BTW. 

Gelaatsbehandeling 

Huidanalyse, dubbele reiniging, dieptereiniging, verzorgend masker, oogcrème en passende dag- en nachtverzorging ± 45 min

€ 25,62

Reinigende gelaatsbehandeling *AANBIEDING*

Huidanalyse, dubbele reiniging, modelleren van wenkbrauwen, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, reiniging, verzorgend masker, lotion,  aanbrengen van een verzorgende oogcrème en passende dag- en nachtverzorging ± 75 min

€ 30,08

Choco Beauty Treatment

Gezichtsbehandeling: reinigen (2x), scrub, epileren wenkbrauwen,  chocolade masker, dagverzorging 

Voeten en handen: reinigen, massage met vitamine E olie, chocolade masker, nabehandeling met dadi lotion 

± 75 min

€ 49,17

Ontspanningsmassage

Ontspannende massage van de rug, schouders, armen, handen, benen en drukpunten op de voeten ± 45 min

Kokosstempelmassage 

Dode huiscellen worden verwijderd met een scrubstempel, massage van de rug, armen, handen, benen, decolleté, hals en kaaklijn met de kokosstempels ± 75 min

Pedicure behandeling

Analyse van de voeten, knippen van de nagels, schoonmaken van de nagelriem en onder de nagels, nagels in model vijlen/frezen en eelt verwijderen, indien nodig: behandeling van likdoorns en een ingegroeide nagel, korte massage met Dadi lotion

Manicure behandeling 

Verzachten van de nagelriemen met Dadi oil, nagelriem verzorgen, nagel in vorm vijlen , scrubben, nagels polijsten of Lumos Bottomcoat en Topcoat  en een korte massage met Dadi lotion .

€ 31,40

€ 45,45

€ 20,66

€ 23,55

Is dit toch nog niet helemaal wat u zoekt? Niet getreurd, en bekijk hier ons complete aanbod.

STAP 2 - KEUZE VOOR EXTRA ATTENTIE

Met een extra attentie kunt u net een persoonlijk tintje toevoegen aan uw cadeau of uw medewerken extra in het zonnetje zetten. Dit is uiteraard niet verplicht! Let op, onderstaande prijzen zijn exclusief BTW. 

Trendy en passende kaart

Een trendy bedank kaart met persoonlijke tekst die u aanlevert.

€ 3,30

Merci chocolade 250G

Chocolade is de perfecte aanvulling op een cadeau voor een vrouw!

€ 3,30

Mooie bos bloemen

Fleur uw cadeau nog meer op met een mooie bos bloemen.

€ 20,66

STAP 3 - VUL HET FORMULIER IN

Nadat u onderstaand formulier heeft ingevuld zullen wij contact met u opnemen om de bestelling af te handelen.  Dan krijgt u ook alle informatie over de betaling en reservering. Heeft u verder nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Bedankt voor uw aanvraag! Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

bottom of page